Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Dubbele Fleece Pootbeschermer

S4DDubbKlau
€17,54
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Hond-en-Handicap

De Dubbele Pootbeschermer is breder dan de gewone klauwbeschermer. Deze wordt gebruikt indien de klauwtjes gewond zijn of als er verband omheen zit. Deze beschermer wordt gemaakt van dubbeldik fleece. Hij is daardoor extra zacht.

Hij is ook heel goed te gebruiken als de hond erg aan zijn pootjes zit te likken en te "knabbelen".

De Dubbele Klauwbeschermer is gemaakt van fleece en wordt vastgemaakt met twee elastische klittenbanden. Door elastisch band te gebruiken voorkom je dat pezen en bloedvaten afgekneld worden. (natuurlijk moeten ook deze niet te strak zitten).

Is het verschil in pootomvang aan de bovenkant en aan de onderkant erg groot, dan moet er een op maat gemaakt worden. De minimale hoogte is 9 cm, de maximale hoogte is 13 cm. Heb je iets nodig dat hoger is, dan is de Poot- en Peesbandage een betere optie.

Maten (pootomvang in het midden van de plek waar de beschermer moet zitten):

  • S: 6 - 9 cm
  • M: 9 - 12 cm
  • M+: 10 - 14 cm
  • L: 12 - 15 cm
  • XL: 15 - 18 cm
  • XXL: 17 - 20 cm
  • XXXL: 19 - 23 cm

De Dubbele Fleece Pootbeschermer wordt per 2 stuks verkocht

Bewaar dit product voor later