Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

Elleboogbeschermer op maat

Art.nr. HEHElleMaat
€109,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Als de hond ligplekken of wonden aan de ellebogen heeft, dan is het belangrijk dat ze schoon en zacht gehouden worden.

Deze ligplekken kunnen oa. ontstaan door vaak liggen op harde en ruwe ondergronden of doordat de hond (tijdelijk) veel moet liggen. Hierbij schuren eerst de haren weg, dan vormt zich een harde huid of al wonden. De verharde laag is niet doorbloed en niet elastisch. Door likken, de plek gaat jeuken, en door verwonden kan het tot scheuren in de verharde huid komen. Als dat gebeurd is, dan is de elleboog een fantastische plek voor bacteriën en schimmels. Het is dus heel erg belangrijk om de plek schoon en zacht te houden.

De Elleboogbeschermer zorgt ervoor dat de elleboog mooi en zacht blijft. Hij gaat van de ene elleboog over de rug naar de andere elleboog. De plek waar de elleboog zit, is zacht gevoerd. Het deel dat over de rug loopt is elastisch, om zo comfortabel mogelijk te zijn. Om de beschermer nog beter te laten zitten, kun je kiezen uit een een bandje dat aan de halsband bevestigd kan worden of een band die voor de borst langs loopt (mn. geschikt als je hond geen halsband draagt).


Je kunt de beschermer laten voorzien van een "lapje" dat schuurvast is. Dit is speciaal voor honden die op een ruw oppervlak liggen.

De beschermer is wasbaar tot 30°, de polsters zijn verwisselbaar.

Na bestelling ontvang je een e-mail met een pdf bestand. Graag alle vragen van dit bestand beantwoorden. Om dit bestand te kunnen sturen dien je een bestaand (en juist) e-mailadres op te geven. Controleer dit dus voor je de bestelling opstuurt.

Geef bij de bestelling alle gevraagde maten op. Zie voor de meetpunten bijgaande afbeeldingen. Bij de vragen staat R voor de rechterpoot en L voor de linkerpoot.

Geef ook aan of de beschermer verstelbaar moet zijn in omvang. Dit kan belangrijk zijn als je de beschermer nodig hebt voor een hond met een erg dikke elleboog (door bv. een ontsteking). De verwachting is dat de elleboog door het dragen van de beschermer en door de behandeling dunner wordt. Je wil dan natuurlijk de beschermer nog blijven gebruiken, totdat het probleem helemaal weg is

Bewaar dit product voor later