Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

KLIMB Traction Mat

ALBLTraMa
€48,40
Op voorraad
1
Productgegevens

De Blue-9 Traction Mat is een rubberen hondentrainingsmat die zorgt voor meer grip op de Klimb. Hoewel de KLIMB het bekende ingebouwde PawGrip heeft, vereisen sommige trainingsactiviteiten nog meer grip. Daarom hebben de Blue-9-experts een perfect passende Traction Mat ontwikkeld die bovenop je KLIMB-platform kan worden geplaatst om een slipvrij oppervlak te garanderen. Gemaakt in de VS met volledig natuurlijk rubber. UV-gestabiliseerd voor bescherming tegen de zon. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Bewaar dit product voor later