Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Neopreen Polsbrace

HEHNePolBr
€35,01
Op voorraad
1
Productgegevens

In het assortiment van polsbanden zorgt deze polsbrace (een softbrace gemaakt van neopreen) voor de meeste stevigheid. Dat gaat van iets meer dan de neopreen polsband tot vrijwel volledige immobilisatie van de pols.

Deze band heeft, afhankelijk van de maat 2 (voor kleine banden) of 3 vakjes waar splints (baleinen, spalkjes) in kunnen. Aan de achterzijde kan nog een grote spalk komen die de pols nog verder immobiliseert indien nodig/gewenst. De vakjes voor de splints zitten aan de zijkanten en achter midden.

De Neopreen Polsbrace wordt per stuk verkocht

Om de juiste maat te vinden:

  1. Meet de omvang van de pols voor de maat. (zie onderstaande afbeelding)
  2. Meet vanaf ongeveer 2,5 cm boven de pols tot halverwege pols - voet voor de hoogte van de band. (zie onderstaande afbeelding)
  3. Kies de maten die hier het best bij passen
  4. Geef de metingen ook door bij de bestelling. De band wordt dan aangepast aan deze maten gemaakt.

Maat:

  • S: Polsomvang: 6-9 cm
  • M: Polsomvang : 9-12 cm
  • L: Polsomvang: 12-15 cm
  • XL: Polsomvang: 15-18 cm

De grotere maten worden gemaakt van 2,5 of 3,6 mm dik neopreen, de kleine maten van 1,5 of 2,5 mm dik neopreen. Een en ander is afhankelijk van de hond en de blessure die de hond heeft en/of de mate van immobilisatie die nodig is.

Afhankelijk van de hoogte van de band worden 2 of drie klittenbanden gebuikt.

Bewaar dit product voor later