Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Oscarsloffen voor binnen

S4DOscar
€9,96
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Hond-en-Handicap

Oscarsloffen zijn antislipsloffen. Ze zijn ontwikkeld voor honden die met hun achterpoten uitglijden op gladdere vloeren. Deze honden hebben vaak niet meer de kracht in hun achterhand om dat uitglijden tegen te gaan. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden om uitglijden met de voorpoten tegen te gaan.

Ook volkomen gezonde honden kunnen baat hebben bij deze sloffen indien de baasjes een gladde vloer in huis hebben (parket, laminaat, plavuizen). Deze sloffen dienen dan tevens om beschadiging van deze vloeren te voorkomen. Ze zijn niet geschikt voor buiten.

De Oscarsloffen zijn gemaakt van fleece met een antislip rondom. Ze worden vastgemaakt met elastisch klittenband. Dit zorgt ervoor dat pezen en aders niet afgebonden worden.

De Oscarsloffen worden volledig op maat gemaakt.

Om de sloffen te kunnen maken zijn de volgende afmetingen van belang:

  • De breedte van de voet (dat gedeelte van de voet dat op de grond staat)
  • De lengte van de voet (dat gedeelte van de voet dat op de grond staat)
  • De hoogte van het klittenband. Meet hiervoor bij de voorpoot vanaf de nagels onder de voet langs naar de plek tussen voetje en kussentje aan de poot. Meet bij de achterpoot de afstand vanaf de nagels onder de voet langs naar een paar cm achter het voetje, mag ook iets hoger zitten, maar niet te hoog omdat de slof dan niet zo goed blijft zitten.
  • De totale hoogte van de slof, gemeten vanaf de nagels onder langs de voet tot de plek waar je zelf wil dat de slof eindigt. Meestal is dat 5-7 cm boven het klittenband. Voor een slof met een lange antislip zool zal dat wat meer worden.

Zie voor meer info de bijgevoegde afbeeldingen.

Pet twee stuks verkocht

Een aantal kleuren is maar beperkt verkrijgbaar:

1. Roze/Paars

2.Paars/Roze

3. Roze

4. Licht Zeegroen

5. Zeegroen

Bruin (katoenen fleece)


Bewaar dit product voor later