Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

SportPolsband Dik

S4DSpoPoBanB
€17,13
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Hond-en-Handicap

Deze polsband is gemaakt van neopreen (2,5 of 3.6 mm dik met zachte binnenkant) met elastische klittenbanden. Hierdoor geeft de band ondersteuning en bescherming zonder de beweging van de pols te veel te hinderen. Aders en pezen worden door dit ontwerp niet afgebonden.

Aan de achterzijde kan een gat gemaakt worden voor het kussentje voor iets meer comfort. Als je de band nodig hebt voor flyball en frisbee, dan wordt geadviseerd om dit gat achterwege te laten om beschadiging van dit kussentje te voorkomen.

Heeft je hond niet zoveel ondersteuning nodig, of heb je de band nodig ter bescherming van verband, dan is de Polsband Dun beter geschikt

Om te meten kun je gebruik maken van de afb. Meten. Maat C is nodig indien er een gat in de band moet komen. Anders kun je deze maat overslaan.

De banden worden per stuk verkocht. Het kan zijn dat je er maar een nodig hebt, of dat je voor de ene pols een grotere/kleinere moet hebben dan voor de andere pols (bij bv. verstuiking, ontsteking, verband etc.)

Deze sportpolsband kan ook goed gebruikt worden als verbandbeschermer, bv. als het kussentje verwijderd of beschadigd is. Ook te ondersteuning van een verstuikte pols of een (milde) peesontsteking is de sportpolsband een goede oplossing.

Bij de bestelling geef je aan of je er een voor links, rechts of voor links EN rechts wil hebben.

Bewaar dit product voor later