Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Sportvlinder

S4DButt
€25,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De Sportvlinder wordt bij sport gebruikt om verwondingen aan de voorpoten te voorkomen. Mn. om het extra kussentje te beschermen

Voorkomen is beter dan genezen
Een bandage helpt ook de hond het risico op verwondingen te verkleinen.
De vlinder is gemaakt van zachte fleece, heerlijk comfortabel. De vlindervorm staat voor een goede pasvorm en grote acceptatie.
Gemakkelijk en snel om te doen: boven en onder het polsgewricht. Het wordt vastgemaakt met 2 elastische banden met klittenband.
Het kussentje wordt bedekt door een tussenstuk, fleece met een beschermlaagje van leer, kunstleer of cordura. Dit beschermt dit kwetsbare punt bij stops en bij het springen over horden.
Gelijktijdig verminderd de Sportvlinder overstrekking van het polsgewricht bij de sprong op de box bij flyball
De Sportvlinder is elastisch, daardoor wordt de poot niet afgebonden, ook schuren is hierdoor niet mogelijk. Spieren, pezen, bloedvaten en huid worden erdoor beschermd.
De bandage is leverbaar in 4 maten. De maat wordt bepaald door de pootomvang. Per maat kun je bovendien nog kiezen uit een aantal breedten voor boven- en onderstukje, met een passend klittenband (boven/onder (zie opties bij bestellen)).
Maten (pootomvang):
  • XS: 6 - 8 cm
  • S: 8 - 10 cm
  • M: 10 - 12 cm
  • L: 12 - 14 cm
  • XL: 14 - 16 cm

Meet boven en onder het kussentje. Doorgaans zijn deze maten bijna gelijk. Als je hond tussen twee maten in zit, geef bij bestelling dan aan wat de maten zijn en kies bij "Maat" de optie "Anders".

Eventueel kun je ook een foto van de poten van de hond opsturen waarop het verschil te zien is. Dat kan met het formulier in de link "Bestand versturen" onder "Fleece breedte"

Fleece Breedte (dit zijn ca. afmetingen!!):

  • 30 mm
  • 35 mm
  • 45 mm
  • 55 mm
  • 65 mm

De breedte van het fleece onder kan bepaald worden door de afstand tussen bovenkant voetje en het kussentje te meten. De breedte moet nooit groter zijn dan die afstand. De breedte fleece boven is doorgaan gelijk aan onder, tenzij je een hond hebt met lange poten, dan kan het fleece boven iets breder worden, of hele korte poten, san zou het fleece boven iets smaller worden.

Ben je niet zeker van de maten, stuur dan even een foto van de hond, met een meetlatje langs de voorpoot naar ons toe, dat kan met het formulier in onderstaande link.

Bestand versturen

Voor de fleecevoering kunt u kiezen een een groot aantal kleuren. Hierbij kunt u natuurlijk de clubkleuren kiezen

De Sportvlinder wordt per twee stuks geleverd.

Een aantal kleuren is maar beperkt verkrijgbaar:

1. Roze/Paars

2.Paars/Roze

3. Roze

4. Licht Zeegroen

5. Zeegroen

Bruin (katoenen fleece)

Bewaar dit product voor later