Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

Target schijven (4 st)

Art.nr. ALFPTarget
€22,02
Op voorraad
1
Productgegevens

FitPAWS Targets (4 Targets)

FitPAWS Targets zijn geschikt voor speelse doelentraining, een leuke en interactieve manier om uw hond te leren:
- op een aangewezen plek te gaan staan;
- aan een nieuwe uitrusting te wennen;
- op een specifieke plaats te blijven;
- bewustzijn van het lichaam te krijgen;
- bevestiging te leren zoeken.


FitPAWS Targets zijn verpakt per vier stuks van flexibele Doelwitten in de kleuren die honden het best kunnen onderscheiden (2 blauw, 2 geel).

Elk Target heeft een diameter van 25 cm.
U kunt de Targets op veel verschillende manieren gebruiken om uw hond te trainen. Alleen uw verbeelding begrenst de mogelijkheden!
Plaats een Target op de grond en gebruik een klikker of snoepjes om uw hond te belonen wanneer hij interesse toont in het Target . U kunt beginnen hem te lokken met een snoepje voor zijn neus en deze vervolgens boven het Target te houden. Of overweeg de shaping-methode te gebruiken om uw hond eigen beslissingen te laten maken. Beloon uw hond wanneer zijn poot op het Target staat. Verplaats dan het Target en zie of uw hond het spel kan volgen! Gebruik FitPAWS Targets om de commando's 'blijf', 'ga weg' of 'ga daarnaartoe' aan te leren.
U kunt de Targets ook gebruiken om uw hond aan de uitrusting van FitPAWS te laten wennen. Dit is bijzonder behulpzaam als uw hond het commando 'op' niet kent. Leer uw hond eerst de Targets aan te raken wanneer ze op de grond liggen. Zodra uw hond het aanraken doorheeft, verplaatst u de Targets naar het FitPAWS-product waar u uw hond mee wil laten trainen. U kunt bijvoorbeeld twee Targets aan weerszijden van de FitPAWS Pinda leggen om uw hond te leren twee poten op de bal te zetten. Vervolgens is het nog slechts zaak de Doelwitten bovenop de Pinda te plaatsen.

FitPAWS Targets zijn gemaakt van antislipmateriaal en kunnen gebruikt worden onder de FitPAWS Paw Pods of bovenop het FitPAWS Ei als extra weerstand gewenst is.

Vergeet niet dat FitPAWS Targets hulpmiddelen zijn, en geen speeltjes! Berg ze na het trainen op een veilige plaats op waar uw hond er niet bij kan.

Bewaar dit product voor later