Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

Wobble Board

Art.nr. ALFPWobBoa
€74,50
Op voorraad
1
Productgegevens

FitPAWS Wobble Board 50 of 90 cm doorsnede

Het nieuwe FitPAWS Balansbord is een hulpmiddel voor geavanceerde balanstraining en versterking van de rompspieren van honden. Het boord heeft een rond, antislip oppervlak van 50 cm doorsnede en een 6 cm houten steunpunt voor 360° dynamische rotatie. Doordat uw hond probeert in het midden van het balansbord te blijven staan, worden de rompspieren van uw hond aan het werk gezet en versterkt.

Balanstraining helpt honden bewust te worden van het lichaam (proprioceptie) en geeft hen zelfvertrouwen doordat ze leren omgaan met veranderende en instabiele omgevingen. Puppies kunnen al vroeg beginnen met balanstraining.

Het FitPAWS Balansbord kan tevens worden gebruikt voor het versterken van specifieke ledematen en gewichtsdragende therapie bij rehabilitatie. Het is een essentieel cross-trainingsmiddel voor de sporthond en helpt uw hond om in topconditie te blijven. Uiteraard zal ook de zogenoemde familiehond bij dit balansbord baat hebben. Een actief lichaam + een actieve geest = een vrolijke hond!Het Wobble board van 90 cm wordt geleverd met drie verwisselbare steunpunten (groot, medium en klein) bij, waardoor de balanstrainingen kunnen worden aangepast aan het niveau. Beginnende honden zouden zelfs kunnen beginnen zonder steunpunt, zodat ze kunnen wennen aan het gevoel van het bord. Het niveau kan dan opgeschroefd worden door steeds grotere steunpunten te gebruiken.

Helaas is dit Wobble Board (90 cm) op dit moment niet leverbaar.

Bewaar dit product voor later