Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Black dog Flyball/Agility halsband Small/Blauw

SALE04-001a1
€15,73
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze halsbanden hebben een handvat zodat ze tijdens Agility en Flyball snel vast te pakken zijn zonder naar de halsband te grabbelen.

Ze zijn oa. handig om de hond op de kattenloop te stabiliseren, te helpen op de A-schutting of de tunnel in te dirigeren.

Deze halsbanden zijn beter niet te gebruiken als de hond losloopt in het bos of op een andere plek waar struiken en bomen staan en ook in de bench of in huis is deze halsband niet veilig. De hond kan ergens in blijven hangen. Niet gebruiken om de hond in de auto vast te maken (sowieso nooit aan een halsband vastmaken in de auto)

Sizes/Kleuren:

Small - 20mm Breedte band, Halsomvang 30 - 42cm / Rood/Groen/Blauw/Paars/Zwart

Regular - 25mmBreedte band, Halsomvang 42 - 60 cm / Rood/Groen/Blauw/Paars

In de producttitel staan maat en kleur van het aangeboden artikel.

Bewaar dit product voor later