Menu Sluiten

Wie zijn Wij

Wij, dat ben ik, Hanneke, en mijn honden Boysie, Tina, Tsjarlie en Bowie. Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met een internetwinkel in hondenbenodigdheden, die nog steeds bestaat, al is het niet meer in dezelfde vorm als toen (KwispelShop, een winkel voor hondenspullen voor outdoor, fitness, sport en chique). Later kwamen daar de winkels Outdoordogs en Shoppingdogs bij (beide bestaan niet meer). 

In 2007 kwam Oscar uit Spanje bij ons wonen. Oscar zijn voetje was niet goed, hij liep op de bovenkant van zijn voet en had daarvoor bescherming nodig. Dit was de start van Hondenschoenen Enzo, een winkel voor oa. hondenschoenen en pootbeschermers.
Een aantal jaar later werd Senta ziek. Voor haar had ik speciale hulpmiddelen nodig. Omdat ook die (net als de hondenschoenen) nauwelijks in Nederland verkrijgbaar waren, ben ik die gaan importeren. Het ontstaan van Specials4Dogs .
Deze site is een informatiesite voor gebruik bij de beide laatste sites en een algemene site voor meer informatie voor mensen met gehandicapte, (chronisch) zieke en oudere honden.