Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Set van 5 speelblokken

ConFitSpeel5
€150,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Set van 5 zachte speel- of fitnessblokken. Te gebruiken voor hondenconditie- en -fitnesstraining, maar zeker ook voor werken en spelen met kinderen, bv in een kinderopvang of bij fysio.

Deze blokken kunnen alleen opgehaald worden. Ze worden dus niet verzonden

Deze blokken zijn niet nieuw, maar vrijwel niet gebruikt (dus zo goed als nieuw)

De nieuwwaarde is ca. €395,00

De blokken variëren in hoogte van ca 14 tot 42 cm

Voor gebruik bij hondenfitnesstraining: Voorpootjes op, achterpootjes op of gebruik deze geweldige Soft Play blokken als stappenset.

Op zoek naar wat meer uitdaging? Leer de hond een rondje op de stapsteen draaien terwijl de hond met zijn achterpoten op de steen staat en met de voorpoten op de grond. Let op: gebruik hiervoor de wat lagere blokken.

Voor gebruik met kinderen: Een veelkleurige set blokken van stevig schuimrubber voor in een speelruimte of praktijk. Deze set is veelzijdig te gebruiken, bijvoorbeeld als zitje, speeltafeltje, bouwblokken, klim en klauter materiaal, stappenset of trappetje.

Bevordert het gevoel van zekerheid, het nemen van initiatieven en het zelfvertrouwen! Educatief materiaal in schuimrubber ter bevordering van de motoriek.

Ideaal voor kinderopvang, peuterspeelzalen, scholen of voor fysiotherapiepraktijken.

De foam blokken zijn gemaakt van stevig hoogwaardig foam bekleed met sterk kunstleer. De foam speelblokken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Deze blokken kunnen alleen opgehaald worden. Ze worden dus niet verzonden.

Bewaar dit product voor later