Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Bodyband L/XL Bruin

SALE444HEHBBLXLBr
€47,19
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Hond-en-Handicap

De bodyband wordt gebruikt om de hond te ondersteunen. Hij is gemaakt van een niet-rekbare stof. Deze stof is zacht aan de binnenkant en waterafstotend aan de buitenkant. Bij de bodyband loopt het handvat in een geheel onder de band van de ene naar de andere kant. Dit voorkomt extra naden en geeft dus extra stevigheid. Bovendien lopen er onder het lichaam nog twee nylon banden over de breedte van de bodyband.

De breedte van de gebruikte nylon banden voor handvatten en versteviging is 30mm.

De hier aangeboden band is voor een grotere hond. De afstand tussen voor- en achterpoten moet minimaal 35cm zijn bij een teefje en iets meer bij een reutje.

De band is bruin met beige nylon banden

De borstomvang op het dikste deel is ca. 86-105cm

De band is minder geschikt voor honden met een diepe borstkast zoals bv windhonden. Bij deze honden zal de band naar achter schuiven

Bewaar dit product voor later