Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Flexiness BigDonut Purple

ALFLDobiPu
€102,85
Op voorraad
1
Productgegevens

Flexiness BigDonut Purple

Geschikt voor het trainen van meer wendbaarheid, flexibiliteit, lichaamsbewustzijn en balans. Voor een betere spieropbouw, meer loyaliteit en concentratie. Zeer geschikt om preventief te gebruiken en zo letsel te voorkomen. Geschikt voor gevorderde honden en begeleiders. Pomp op tot de opgegeven maat (hoogte), laat het de eerste dag rusten en pomp het nogmaals op na ongeveer 4 weken. De hoeveelheid lucht be?nvloedt de stabiliteit van de donut. Hoe minder lucht, hoe groter de uitdaging voor de hond. Afmeting: 45x80cm.

Bewaar dit product voor later