Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Flexiness DonutDisk, Aqua

ALFLDoDiAq
€70,18
Op voorraad
1
Productgegevens

Flexiness DonutDisk

De Flexiness DonutDiscs zijn ideaal voor balanstraining en spieropbouw voor kleine tot grote honden. De stabiliteit van de schijf kan worden gewijzigd door de hoeveelheid lucht in de DonutDisc. Met weinig lucht is het een schijf, met meer lucht is het meer ringvormig. De lucht wordt gelijkmatig verdeeld door het gat het gat in het midden. Dit betekent dat als de hond er maar met één poot op staat, de andere kant niet zo extreem omhoog gaat als bij een normale ronde schijf. Afmetingen: 40 x 40 x 10 cm.

Er zijn ook andere oefenmogelijkheden en het gat vormt een extra uitdaging voor de hond.

Zoals alle Flexiness-producten is de DonutDisc gemaakt van een zeer stabiel PVC. Het materiaal is echter veel zachter dan dat van de Flexiness TwinDisc. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de nagels van de honden voor de training zijn geknipt.

Bewaar dit product voor later