Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Help-em-Up Til- en supporttuig XL

SALE444OPHelpupXL
€121,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het Help-em-up tuig is een heel goed tuig om je hond te ondersteunen en over kleine afstanden te tillen als hij (tijdelijk) niet in staat is om zonder hulp de trap op en af te lopen, in de auto te komen of als hij naar buiten geholpen/begeleid moet worden om een plasje of zo te doen.

Moet je gedurende langere tijd je hond over een grotere afstand, meedere keren per dag echt helemaal optillen en vervoeren dan is het Help-em-Uptuig minder geschikt, er zijn andere producten die hier meer geschikt voor zijn (bv. de bodyband i.c.m. een schouderriem).

Het Help-em-uptuig is zeer geschikt voor honden die net geopereerd zijn en voor oudere honden. Honden die extra ondersteuning nodig heben of die hun voor- of achterpoten nog niet volledig mogen belasten.

De tuigen zijn super verstelbaar en op maat te zetten voor vrijwel elk model hond, zodat het tuig altijd goed past. De hond kan het tuig de hele dag om houden zonder er last van te krijgen, een grote verbetering ten opzichte van handdoeken en slings, die te steeds opnieuw onder de hond in moet stoppen. Je kunt je hond dus ondersteunen elke keer als het nodig is en zodra het nodig is. Dit scheelt veel ongelukjes in huis.

Ook is er een aantal riemen die los verkrijgbaar zijn. Je vindt ze als optie bij het tuig, maar ook als apart product, zodat je ze eventueel later (alsnog) kunt aanschaffen.

Maten:

Maat / Gewicht Halsomvang Borstomvang Tailleomvang
S / 4 - 14 kg 18 - 50 cm 20 - 60 cm 30 - 60 cm
M / 14 - 27 kg 30 - 65 cm 40 - 90 cm 20 - 66 cm
L / 27 - 45 kg 50 - 90 cm 50 - 101 cm 40 - 76 cm
XL / 45 - 70 kg 50 - 101 cm 60 - 111 cm 45 - 90 cm

Maat S (Rood/Grijs/Zwart) Deze maat heeft twee verbindingsbanden die aan weerszijde van de wervelkolom lopen, dit is om meer steun te geven aan de rug van vaak langere modelletjes hond. Maat M (Oranje/Grijs/Zwart), L (Blauw/Grijs/Zwart) en XL (Goud/Grijs/Zwart) hebben maar 1 verbindingsband.

Als je de maat wil bepalen die je voor je hond nodig hebt, kijk dan eerst naar het gewicht en daarna naar de andere maten. Zit je hond op de grens van twee maten dan is het advies om de kleinste van de twee maten te nemen.

Het achterdeel kent twee varianten:

  • Conventioneel
  • U-band

Teefjes en de meeste reutjes kunnen het conventionele achterdeel gebruiken. Alleen reutjes waarvan het geslachtsdeel niet zichtbaar is van de zijkant van de hond (het zit dan wat verder naar achter), dan kun je het achterdeel met U-band gebruiken.

Bewaar dit product voor later