Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

High Performance Zomerschoen Blauw (S)

NPZSSBl
€18,15
Op voorraad
1
Productgegevens

De zomerschoenen zijn gemaakt van ademend duurzaam nylon-mesh met een sterke gegoten rubber zool. Aan de zijkanten, bij de hiel en de tenen zijn ze versterkt (het is wel erg belangrijk om de nagels van de hond kort te houden). De schoenen beschermen de voet tegen blaren of verwondingen gedurende de zomer. Uw hond kan gezond de zomer door.

De zomerschoenen van Neopaws zijn ook uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis. De hond glijdt niet uit, vloeren en meubels worden beschermd tegen krassen. De schoenen kunnen likgranulomen op de voet helpen voorkomen of genezen, ze beschermen de binnenkant van zwembaden en het dek van de boot.

Verkrijgbaar in rood of blauw.

De schoenen worden per twee stuks verkocht. Het wordt ook aanbevolen om de schoenen per twee stuks aan te doen (aan beide voor- of achterpoten)

NIEUW: maat M-. Deze maat zit tussen S+ en M in

Bewaar dit product voor later