Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

High Performance Zomerschoen Blauw (XXS)

NPZSXXSBl
€16,34
Op voorraad
1
Productgegevens

De zomerschoenen zijn gemaakt van ademend duurzaam nylon-mesh met een sterke gegoten rubber zool. Aan de zijkanten, bij de hiel en de tenen zijn ze versterkt (het is wel erg belangrijk om de nagels van de hond kort te houden). De schoenen beschermen de voet tegen blaren of verwondingen gedurende de zomer. Uw hond kan gezond de zomer door.

De zomerschoenen van Neopaws zijn ook uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis. De hond glijdt niet uit, vloeren en meubels worden beschermd tegen krassen. De schoenen kunnen likgranulomen op de voet helpen voorkomen of genezen, ze beschermen de binnenkant van zwembaden en het dek van de boot.

Verkrijgbaar in rood of blauw.

De schoenen worden per twee stuks verkocht. Het wordt ook aanbevolen om de schoenen per twee stuks aan te doen (aan beide voor- of achterpoten)

NIEUW: maat M-. Deze maat zit tussen S+ en M in

Bewaar dit product voor later