Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Klimb

ALBl9Kl
€284,35
Op voorraad
1
Productgegevens

Sports Klimb

De Klimb is een professioneel platform voor hondentrainingen. Het speciale ontworpen bevestigingssysteem maakt het eenvoudig meerdere Klimbs aan elkaar te koppelen. Het beschikt over een sterk, gegoten poly-blad met een exclusief PawGrip rubberen oppervlak. De poten zijn stevig op hun plaats te schroeven en op te bergen in een uitsparing onder het blad van deze tafel zodat u dit produkt eenvoudig en compact kan transporteren. Verkrijgbaar in zwart, blauw, paars, lime en beige.

Te gebruiken binnen en buiten, in warm en koud weer. De KLIMB weegt 6,35 kg en heeft een afmetingeng van 61x61x30 cm hoog.

Kleuren:

  • Blauw
  • Zwart
  • Paars
  • Tan

Losse accessoires verkrijgbaar.

Bewaar dit product voor later