Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Neopaws Reguliere schoenen Groen M

NPRegMGr
€15,12
Op voorraad
1
Productgegevens

De Reguliere schoenen van Neopaws zijn een goedkoper alternatief voor de High Performance schoenen. Het bovendeel is gemaakt van waterafstotend neopreen en de zolen zijn van gegoten rubber. De zool loopt minder ver door over de tenen en de naden dan bij de High Performance schoenen, toch zijn ook deze schoenen zeer duurzaam.

De schoenen zijn zeer geschikt om ermee te zwemmen, ze beschermen de binnenzijde van zwembaden. Ook kunnen ze heel goed gebruikt worden bij wandelen oa. in regen en sneeuw. Doordat het bovendeel bestaat uit neopreen zijn ze minder geschikt voor binnenshuis. Hiervoor zijn de zomerschoenen van Neopaws voor bedoeld.

In het zwart zijn deze schoenen in alle maten verkrijgbaar. In het blauw, rood, roze en groen in de maten XXXS t/m L+


De schoenen worden per twee stuks verkocht. Het wordt aanbevolen om de hond tenminste twee schoenen (aan beide voor- of achterpoten) aan te trekken


Bewaar dit product voor later