Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Neopreen Polsbrace XL

HEHNePolBrXL
€26,62
Op voorraad
1
Productgegevens

In het assortiment van polsbanden zorgt deze polsbrace (een softbrace gemaakt van neopreen) voor de meeste stevigheid. Dat gaat van iets meer dan de neopreen polsband tot vrijwel volledige immobilisatie van de pols.

Deze band heeft 2 vakjes waar splints (baleinen, spalkjes) in kunnen. De vakjes voor de splints zitten aan de zijkanten.

Bij de band worden twee soorten splints meegeleverd.

De Neopreen Polsbrace wordt per stuk verkocht

Om te weten of deze brace gaat passen moet je onderstaande maten even opnemen:

  1. Meet de omvang van de pols voor de maat. (zie onderstaande afbeelding)
  2. Meet vanaf ongeveer 2,5 cm boven de pols tot halverwege pols - voet voor de hoogte van de band. (zie onderstaande afbeelding)

Maat:

  • XL: Polsomvang: 15-18 cm

De band is gemaakt van 3,6 mm dik neopreen, heeft twee elastische klittenbanden en aan de achterzijde een gat voor het extra kussentje. Dit gat zit op 7 cm van de onderkant van de band.

Bewaar dit product voor later