Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

De winkel is weer open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt weer bestellen. Vooral de OPruiming is uitgebreid en er is voor klanten die in de OPruiming voor €30,00 of meer (excl. verzendkosten) bestelt, een klein kadootje. 

Let op!! Bij elke bestelling komen verzendkosten van €7,65 omdat we altijd per PostNL-pakket versturen. Als je iets bestelt dat in een envelop past, dan storten wij het bedrag dat je teveel betaalt uiteraard netjes terug. Het pakje wordt dan als brievenbuspakketje met PostNL verstuurd!!!!!!

Rogz Utility Explore tuig XL Zwart

SALE02-005a
€36,30
Op voorraad
1
Productgegevens

Reflecterend stiksel - Dit is een zeer duurzaam product met reflecterend stiksel. Dit verhoogt de veiligheid en zorgt voor zichtbaarheid in het donker.

Met een gevoerde borst en rugplaat voor extra ondersteuning. op de rugplaat zit een support handvat waarmee u de hond makkelijk ondersteuning kunt bieden bij het nemen van obstakels.

Voorgevormde plastic onderdelen - De ROGZ plastic sluiting heeft een ronde vorm en zorgt ervoor dat elke ROGZ band super passend zit.

2 Die cast ringen - Dit zijn speciaal ontworpen gegoten ringen (geen lasnaden), gemaakt van gegalvaniseerd chroom voor een roest- en aanslagvrij resultaat. 1 ring zit op de rug voor dagelijks gebruik en 1 ring zit voor op de borst voor extra controle en sturing

Maten/kleuren:

S: Borstomvang 36-57cm /Geel

M: Borstomvang 45-70cm / Rood

L: Borstomvang 55-85cm /Blauw

XL: Borstomvang 66-105cm / Zwart

In de producttitel staan maat en kleur van het hier aangeboden product

Bewaar dit product voor later