Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Rogz Utility Explore tuig XL Zwart

SALE02-005a
€36,30
Op voorraad
1
Productgegevens

Reflecterend stiksel - Dit is een zeer duurzaam product met reflecterend stiksel. Dit verhoogt de veiligheid en zorgt voor zichtbaarheid in het donker.

Met een gevoerde borst en rugplaat voor extra ondersteuning. op de rugplaat zit een support handvat waarmee u de hond makkelijk ondersteuning kunt bieden bij het nemen van obstakels.

Voorgevormde plastic onderdelen - De ROGZ plastic sluiting heeft een ronde vorm en zorgt ervoor dat elke ROGZ band super passend zit.

2 Die cast ringen - Dit zijn speciaal ontworpen gegoten ringen (geen lasnaden), gemaakt van gegalvaniseerd chroom voor een roest- en aanslagvrij resultaat. 1 ring zit op de rug voor dagelijks gebruik en 1 ring zit voor op de borst voor extra controle en sturing

Maten/kleuren:

S: Borstomvang 36-57cm /Geel

M: Borstomvang 45-70cm / Rood

L: Borstomvang 55-85cm /Blauw

XL: Borstomvang 66-105cm / Zwart

In de producttitel staan maat en kleur van het hier aangeboden product

Bewaar dit product voor later