Menu Sluiten

Specials4Dogs Winkel

BREAKING NEWS!!!!!!!!!!

Ik heb besloten te gaan stoppen met de webwinkel Specials4Dogs. En wel per 1 oktober van dit jaar!!

Tot die tijd kun je gewoon boodschappen blijven doen echter…..

Er wordt niets meer op maat of naar wens gemaakt, er wordt niets meer bijbesteld. Alle producten zijn (flink) afgeprijsd. Dit houdt ook in dat NIETS meer geruild of geretourneerd kan worden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn verlaagd tot €5,00 per bestelling, of die nu door de brievenbus, dan wel per pakketpost gaat. Bij bestellingen van €30,00 of meer komen de verzendkosten te vervallen

Snuggease Wasbare Hondenluier XXS

SALE333KVPSnuXXS
€12,10
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: SnuggEase

De Snuggease Dog Diaper is een wasbare hondenluier, geschikt voor zowel teef als reu. Het broekje is zo gemaakt dat zowel de urine als vaste ontlasting perfect wordt opgevangen zonder lekkage. Omdat de Snuggease een grote hoeveelheid vocht kan absorberen blijft je hond droog, ondanks eventuele ongelukjes. Na gebruik kunt je het eenvoudig in de wasmachine wassen op het voorzichtige programma. Je hebt voor deze luiers geen aparte inlegkruisjes of iets dergelijks nodig. Indien de hond echter erg veel urine verliest, is het mogelijk om een inlegkruisje, maandverbandje of een incontinentieproduct voor mensen te gebruiken.

Gebruik de Snuggease voor:

  • Incontinente honden: Als je hond zijn of haar urine niet meer goed op kan houden is dit broekje de perfecte oplossing. Of je hond nu maar een klein beetje lekt of elke controle over zijn behoeften heeft verloren, je huis en hond blijven schoon en droog. Ook vaste ontlasting wordt perfect opgevangen.
  • Nerveuze honden: In moeilijke omstandigheden kan een hond uit angst of onzekerheid zijn urine laten lopen. Met dit broekje aan blijft zowel je huis als je hond schoon en droog, ondanks eventuele ongelukjes.
  • Loopse teefjes: De Snuggease vangt niet alleen het vocht op wat je hond tijdens haar loopsheid verliest maar zorgt er ook voor dat er geen ongelukjes kunnen gebeuren.
  • Hond op reis: Als je hond een lange reis moet maken waarbij je hem niet tussendoor uit kan laten zorgt dit broekje ervoor dat elk ongelukje goed wordt opgevangen.
  • Pups: Als uw pupje nog niet volledig zindelijk is en u moet hem toch even alleen thuis laten voorkomt dit broekje dat je ongelukjes in huis vindt bij thuis komst.

Beschikbare maten:

Maat Omtrek middel
XXS 20 - 30 cm
XS 25 - 35 cm
S 30 - 45 cm
M 35 - 55 cm
L 40 - 60 cm
XL 45 - 65 cm
XXL 50 - 70 cm
XXXL 55 - 75 cm

De Snuggease vallen wat ruim, zodat het voor reutjes ook goed past. Als het een teef betreft en de buikomtrek zit tussen 2 maten, ga dan voor de kleinste. Als je twijfelt over de maat adviseren we je graag!

De Snuggease zijn verkrijgbaar in een pak van 2 stuks.


LET OP: Incontinentieproducten zijn om hygienische redenen uitgesloten van retourneren of omruilen.
Bewaar dit product voor later